MY fWends

Sunday, September 11, 2011

Ahhh..the good old day~

Malam nie aku just nak share lagu dari OAG, band indie yang mula-mula bertapak di negara ini. Teringat kisah-kisah lama bila dengar balik lagu-lagu OAG. Dulu lagu yang paling top ialah 60's TV. Old skool btul laa..Time tu aku masih bersekolah rendah. Aku dengar lagu ni pun melalui sepupu aku. Dulu takde walkman yang boleh letak dalam poket baju or seluar tapi yang gedabak besar. Aku tak tahu sekarang jenis yang macam tu dah pupus ke belum. Nak pergi mana-mana pun kena pegang dengan tangan. Masukkan kaset dan tekan butang 'play' pastu baru boleh dengar lagu. Klasik dan antik.

 ( old skool giler walkman ni..sebijik yang macam aku ada. selalu bawa ke mana-mana..picture )

Opss, terlebih sudah. Terbabas bercerita pasal walkman dulu-dulu.



2 comments:

ezzyra said...

wah...mmg old skool kan...dulu pon ade gk walkman,tp xtau dok kt mna dah walkman 2..

ooh said...

mmg old skool..heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...