MY fWends

Tuesday, July 26, 2011

SUKA SUKI: Apa Yang Anda Fikir Sebelum Tidur

SOALAN:

Setiap malam apabila anda berada di atas katil, apakah yang anda fikir sebelum tidur

A. Perkara yang nak dilakukan esok hari ataupun membuat perancangan untuk masa depan
B. Perkara yang telah berlaku hari ini ataupun yang lepas
C. Perkara yang tiada kaitan dengan duniawi

ANALISIS:

A. Anda mempunyai perancangan dan strategi apabila membuat sesuatu. Anda sentiasa memastikan kerja yang anda buat tidak akan berlaku kesilapan. Anda ingin semua orang mengikut kata-kata ataupun perancangan anda. Mereka yang ingkar pada anda akan tercatat dalam buku senarai hitam anda. Kehidupan anda penuh dengan cabaran.

B. Anda tidak dapat melepaskan diri dengan apa yang telah berlaku . Anda sering berada di dalam kenangan anda. Sekiranya berlaku apa-apa masalah, anda sering menyalahkan diri anda. Anda telah terlepas banyak peluang keemasan. Anda dinasihatkan untuk lapangkan minda demi menerima perkara baru dalam hidup anda.

C. Anda seorang yang pelik. Anda mempunyai pelbagai idea yang pelik dan mencabar. Anda suka berangan-angan. Apabila terdapat kegembiraan, anda akan berkongsi dengan kawan-kawan. Walaupun anda sangat cuai tetapi anda disukai ramai.

p/s: soalan penghilang stress di masa lapang. tiada kena mengena antara yang hidup atau yang telah tiada. Sekian, terima kasih :)
1 comment:

Anonymous said...

This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I've shared your website in my social networks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...