MY fWends

Wednesday, September 8, 2010

Bosan-bosan Pecah Kepala

2 hari sebelum Hari Raye, sume geng2 ofis aku dh bercuti. Tinggal beberapa kerat je yg ade kt ofis nie..Kat bahagian aku, aku sengsorang je terkelip-kelip bijik mate.Bleh pandang desktop pc nie sambil taip ayat nk letok dlm blog nie. Toleh kanan nampak dinding, toleh kiri pun nampak dinding. Ape yg aku pandang sume benda beku..kerusi, meja, siling, dan lantai.Sume mende yang tak bernyawa. Nak sembang pun tak leh. Nak chatting ke nak berFacebook, aku dh bosan. Tiap-tiap duk mengadap mende alah tu sampai nak muntah..Cam dah jadi part time job plak. Bosan-bosan..ape nak buat ek? Kat luar gelap, hujan plak tu..menurunkan lagi suhu ofis nie ditambahkan lagi dgn aircond yg terpasang. Mujur aku buke 24 darjah Celsius, klu tak beku la aku nie..dah la jenis tak tahan sejuk..Aii, camne nk g oversea nie..klu amik ujian tahan kebekuan, mmg fail awal-awal aku nie..hurm..hurm..bagi cairkan otak yg makin nak beku pun best gak nie..nak balik pun lambat gak lagi..jelajah tenet (internet) la nie..hurm..hurm..hah!! jupe sudaaaa..cabar diri sendiri dgn Sudoku. Memang pecah kepale la..pecah ke..pecah kot..



2 comments:

Aqila Sarah said...

WAHH qyla suka kud main sudoku :)

seposeng karat said...

sy pun suke jugak..best klu time xde kje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...