MY fWends

Friday, November 19, 2010

"SMS SERAM NI DARI 'AGEN SYAITAN..."


Satu lagi pembacaan saya yang membuatkan saya tersentak. SMS ini memang sengaja ditulis dengan penulisan seorang lelaki. Ceritanya memperlihatkan bagaimana seorang muslimat di'rosak' dengan mudah hanya dengan kata-kata manis! Wahai sahabat-sahabatku... Moga Allah peliharamu daripada semua ini....

*****************************************************************
1. salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab ni…

2. Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk…

3. Ingat tau, jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..

4. awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak pun..sy tau sy percaye awk, tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot, wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Wak,selain family, Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?

6. Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm room8 sy ni. Pggl syg.. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan je..thanks syg.. love u... ..

7. Yang. kekdang bi tgk syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq ek gtau, mkin dalam pulak rindu kat syg ni... .hihihi..

8. Yang bi nak syg tau, sayanglah segalanya utk bi, syg la pmberi semangat utk bi... yang... ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!
 
9. Syg..da lama kite msg, leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u.... ..

10. Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi syg, watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?... syg x caye kat abg eh.. huhu..

12. Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh, trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14. Thanks jumpa td, syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh, td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni..  tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je... huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment…

16. Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji, abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg...

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?

SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR...

**************************************************************************
20. huh!... syg mengndung? tahu kat ne... cube check balik dgn doktor... xkan sekali buat dah mengandung, check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg, utk kebaikan kita berdua, lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa.....gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!
 
23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24. sori syg, abg xbleh temankan syg ke klinik tu, abg malu klu terserempak dgn family or member, malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung... kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la... bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!...

27.(terputus hubungan)
- wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..
- si lelaki mencari mangsa baru..
- dan kejadian terus berulang..

ITULAH KEBANYAKAN YANG TERJADI DI DUNIA KITA INI... 
masyaallah~
harap kita x tergolong dalam golongan ni...

Credit To: Ber"couple" itu Haram

12 comments:

Pirate said...

inilah yang yang dibangga2kan sgt dgn couple... hurmmmm

cik zaza said...

yg bertudung labuh pn boleh tertipu..

biskut said...

kalau tak abihkan baca sampai ke bawah mati2 ingat sms untuk awak.huh...dasar lalki kabaret

kerangRebus said...

siyes meremang baca msg die mule2 tu..fuh...haih..

anamizu said...

"kalau berpacaran..jgn tggu lama2..kalau dh bekenan jumpalah ayah & mama..hantarkan rmbongan meminang dgn segera...kalau terlambat kekasehmu di sambar buaya..
boleh pndang2..JGN PEGANG2.." hihihi

hans said...

haih
suka baca entry nih
kalau nak copy n letak dekat entry aku boleh?
kalau boleh bagitahu yer

P/S : Wow! 10 Buffered Earnings? Blogger Kedah Nak Buat Reunion? Tahniah Team Hoki Malaysia! Video Kelakar Kalau Berpacaran Buat Aku Sakit Perut Sebab Ketawa!

NegativThinking said...

fuh...x boleh blah tul!!! huhuh..mmg tekejut baca nya....tersedar aku sebagai wanita huhhuuh

ondeonde said...

hans>> ko nk copy leh tp ko creditkn lah artikel nie kt link Bercouple itu Haram..

Cik Su said...

selalu jadi cam nie ek..mase mula jer best..dah lame2...engko aku..pastu kutuk2

phreak-id said...

Masalah generasi sekarang macam tu la. ish ish

Terbaru >> 1) Komen Adalah SEO? Macam Mana? 2) Ada Button Pelik? 3) My Precious Gift From God

LadyBird said...

kebanyakan mcmni mula2 bercouple.. bukan sorang due.. aku pun rs2nye terkene sekali.. pernah kot.. tp x sampai tahap serius itu.. permulaan tu adela sipi2.. zaman jahiliah dulu.. sampai skrg fobia.. jgn pcyla kat jantan jenis camni.. yg penting aku rs jgn tertipu dengan org yg alim.. kdg2 org alim ni banyak taktiknyer.. luaran alim tp dalamn cam longkang..

(tetibe gune panggilan aku kat komen ni) sorry yer sya.. hihihihi

ondeonde said...

Cik Su >> mmg tak best

phreak-id >> yup2

ladyBird >> no je lady, aku tak kisah pun ko sembang dgn panggilan ape pun.santai gtu :P
..ala ramai je yang macam nie dan ramai juga yg sebaliknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...